Cautare

14453 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (8.98 secunde)
348/2004, lansarea noii emisiunii monetare este programata la 1 iulie 2005, urmind ca cele doua tipuri de bancnote sa circule in paralel timp de un an si jumatate.
Ponderea autovehiculelor asigurate RCA a crescut in urma spotului TV difuzat in iunie si iulie. Astfel, la sfarsitul campaniei publicitare, 87% dintre autovehiculele inmatriculate in Romania erau asigurate RCA.
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
Programul manifestarilor de 1 Decembrie. VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Ministrul italian de Externe, Gianfranco Fini, sustine ca Italia este de acord cu integrarea rapida a Romaniei in Uniunea Europeana.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Dezvaluirile au aparut in editia de ieri a cotidianului The Times, care sustine de asemenea ca Franta, Germania si Italia ar fi cheltuit milioane pentru a-si aduce ostaticii acasa.
(Kosovo, o regiune cu o populatie formata in proportie de 90% din etnici albanezi, a fost recunoscuta oficial, de peste 55 de state - inclusiv Statele Unite ale Americii si majoritatea tarilor membre UE, ca stat suveran si si-a declarat independenta fata de Serbia la 17 februarie 2008.) De aici si pana la aprinderea unor sentimente secesioniste in toate colturile lumii nu a mai fost decat un pas.
Doi morti in Italia din cauza coronavirusului. Crestere alarmanta de la ora la ora a numarului de persoane infectate Italia inregistreaza doua decese provocate de coronavirus. Un barbat de 78 de ani din regiunea Veneto si o femeie din regiunea Lombardia au murit, sambata, din cauza virusului din China.
De astazi si pana pe 18 iulie, Centrul de Pelerinaj "Sfantul Nicodim" al Arhiepiscopiei Craiovei organizeaza un pelerinaj in Grecia si Italia.
Pe langa campania electorala, politicienii galateni au avut si alte preocupari in ultimele zile. Fie au avut dispute cu vecinii, fie s-au revoltat privind soarta romanilor din Italia, fie s-au luptat pentru proiectele lor, viabile sau nu.
Liberalul Cristian David considera ca presedintele Basescu s-a hazardat atunci cand a facut aprecieri cu privire la situatia romanilor din Italia si a catalogat declaratiile acestui drept o incercare de a "pedala" pe o "coarda sensibila".
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
Deputatul PSD Cristina Dumitrache, alaturi de alti patru tineri social-democrati - Nicolae Banicioiu, Oana Niculescu Mizil, Mugurel Surupaceanu si Cristian Rizea, dar si un reprezentant al Asociatiei Nationale a Romilor din Romania, vor efectua o serie de vizite in Italia.
Statele membre UE folosesc insa sistemele de salarizare bazate pe performanta. In Romania, salariile depind de post, si nu de realizari.Guvernul s-a angajat la negocierile cu FMI sa finalizeze pana la 1 octombrie Legea salarizarii unice si pana la sfarsitul anului, Legea privind sistemul public de pensii.
Fostul judecator italian anticoruptie Antonio Di Pietro (foto) a cerut joi sustinerea comunitatii internationale impotriva unei legi controversate promovate de premierul Silvio Berlusconi, care vrea astfel sa se apere de justitie, ceea ce ar duce la o dictatura.
Premierul italian a exclus posibilitatea de a demisiona, precizand ca miscarea fostului sau aliat, Gianfranco Fini, are optiunea initierii unei motiuni de cenzura impotriva guvernului, informeaza editia online a ziarului "Corriere della Sera".
google-analytics.com